Кращі послуги з поліграфії: куди звернутися, щоб їх отримати

Ведення бізнесу неможливо уявити без реклами. Одним з основних варіантів просування бренду, товарів або послуг є поліграфічна продукція, починаючи від візитних карток і закінчуючи сувенірами.

Для створення таких предметів пропонується послуги поліграфії.

Основні характеристики послуги

Даний варіант пропонується українське рекламне об’єднання»молодець». Воно займається оформленням зовнішньої та інтер’єрної реклами, виготовленням поліграфічної та сувенірної продукції з нанесенням логотипів, слоганів та інших варіантів брендування.

Серед основних варіантів виробів варто виділити:

  1. Візитні картки різного типу. Це можуть бути корпоративні або індивідуальні варіанти, які можна використовувати для налагодження контактів з партнерами, клієнтами, постачальниками.
  2. Випуск настінних та інших видів календарів. Є готові варіанти продукції, які можна використовувати в якості сувенірів або прикраси приміщень в офісах. На замовлення друкується брендована продукція, де можуть бути логотипи, фірмові кольори компанії та інші корпоративні атрибути.
  3. Друк символів і логотипів на одязі. Перш за все це відноситься до футболок, худі та інших подібних предметів. Робляться будь-які види написів і зображень.

Для друку використовуються офсетний метод, цифровий і шовкографія. Офсетний варіант друку пропонується для випуску великих партій товарів, де кількість перевищує 1000 штук, щоб виправдати витрати на підготовку макета і шаблону. Шовкографія є найбільш якісним варіантом нанесення зображень на будь-які поверхні, також рекомендується для великих тиражів. Для одиничних екземплярів, невеликих партій використовується цифровий метод. Він також є найшвидшим, наприклад, готову візитку можна отримати через дві години після замовлення.

Перевага

Основними достоїнствами поліграфічних послуг є поєднання якості, креативності та швидкості виготовлення поліграфічної та рекламної продукції. У компанії працюють досвідчені фахівці, що пропонують цікаві, оригінальні ідеї для оформлення візиток, флаєрів, буклетів. Це робить продукцію помітною в загальному ряду реклами, просуває товари і послуги, або робить ім’я компанії більш відомим.

Послуги коштують відносно недорого, особливо в порівнянні з одержуваним ефектом. Замовити друк можна з різних куточків країни, пересилаючи макети та ескізи, натомість отримуючи готову продукцію, повністю відповідну поставленим умовам з боку замовника.